Ingredienser
2½ dl kokosmælk
11/4 dl vand
250 g kyllingebryst skåret i strimler
½ løg i tynde skiver
1 rød peberfrugt i skiver
rød currypaste (start med 1 tsk., der kan altid tilsættes mere)
2 spsk. fisksauce
2 spsk. brun farin
3 spsk. hakkede peanuts
½ dl peanutbutter
3 limeblade, revet i kvarte
Fremgangsmåde
I en gryde blandes 11/4 dl af kokosmælken og vandet og bringes op til kogepunktet. Tilsæt kyllingestrimlerne, rør rundt så de ikke klistrer sammen. Lad dem simre i 4-5 minutter. Med en hulske tages kødet op. Bliv ved med at lade kokosmælken simre. Rør karrypasta i og rør rundt så det bliver opløst, 3-4 minutter. Tilsæt løg og peberfrugt og lad det simre i yderligere 2-3 minutter. Kom kyllingen tilbage i, tilsæt det sidste af kokosmælken og lad det småkoge. Tilsæt fiskesaucen, farin, peanutbutter og limeblade. Lad det simre i 3-4 minutter.
Server med jasminris.