Sådan sikrer du den bedste bilferie i år

Det er nu endelig ved at være sommer, og humøret skifter i takt med temperaturerne. Det er tid til at finde solbriller og solcreme frem, det er tid til lange aftener og hyggelige stunder på terrassen, men frem for alt er det tid til at planlægge, hvor sommerferien skal gå hen. Hvis du er typen, som ofte rejser med fly, kan det være at du i år trænger til at prøve noget nyt ? hvad med en bilferie?

Der er noget ekstraordinært befriende ved at tage på bilferie. En bilferie giver dig nemlig friheden til at ændre kurs, uanset hvor du befinder og uanset tidspunkt på døgnet. Der er mange gode grunde til at tage på bilferie, og vil du gerne sikre dig den bedste bilferie med familien, kan du her få lidt inspiration til turen.

Dynamisk sikkerhed og komfort i forsædet

Der er ingen tvivl om, at en bilferie naturligvis påkræver, at du tilbringer relativ mange timer i din bil. Derfor har du nu en særlig god grund til at erhverve dig en ny bil, som vil give dig mange fede og hyggelige stunder på de europæiske veje.

Med bilen, Mazada3 får du et køretøj, hvor sikkerheden er i forsædet – bogstaveligt talt. Bilens design og sikkerhedsfunktioner har været med til af flere omgange at sikre dens nomineringen til World Car of the Year, og vandt i 2020 prisen for årets bedste bil.

Mazda3 er en dynamisk og veludstyret sportsbil, der med sin banebrydende SKYACTIV teknologi, øger sikkerheden for dig og din familie. En Mazda3 vil ikke blot give dig og din familie en komfortmæssig god oplevelse på turen, men du vil i høj grad også kunne føle dig tryg med børnene på bagsædet.

Underholdning til køreturen

Med mange timer foran sig, giver det, udover god komfort, også mening at klargøre forskellige former for underholdning. Her vil dine børn, og måske endda dig selv, have glæde af at se en masse gode film på en IPad eller på en computer.

En bilferie er ligeledes ideel til at komme hinanden lidt nærmere. Udnyt derfor tiden til at tale, føle, grine og græde – sådan får du den bedste bilferie med familien.