Farmors ferieregel 2: Skal du på bilferie i Europa? Få de bedste tips til bilferien | Telia Danmark

Skal du på bilferie i Europa? Så har du også brug for nogle tips til bilferien i Europa. Få gode tips til bilferien i denne video, og bliv klar til din bilferie i Europa.

Denne video er præsenteret af Telia, og giver dig og din familie en række gode tips til bilferien. Ved at få nogle gode tips til bilferien inden du skal på bilferie i Europa, vil det gøre din bilferie i Europa med børnene meget sjovere.
Er du klar på et tip til bilferien? Det bedste tip til bilferien i Europa er: køb et par iPads til børnene i bilen, og de vil blive underholdt hele vejen rundt i Europa.

Er du helt vild med dette tip til bilferien, og ønsker du at købe et par iPads til din kommende bilferie i Europa? Hos Telia sælger vi et bredt udvalg af iPads – vælg mellem iPad 3 Mini, iPad Air 2, iPad Pro og iPad Mini 4. Se vores udvalg her, og vælg den bedste iPad til børnene når I skal på bilferie i Europa:

TIPS TIL BILFERIEN I EUROPA
I denne video, præsenteret af Telia, møder vi endnu engang den kloge Farmor, som elsker at dele ud af tips til bilferien og tips til charterferien. I denne video deler hun ud af tips til bilferien i Europa, og hendes tip til bilferien i Europa lyder, at man under bilferien i Europa skal give sine børn en iPad for at få ro på bagsædet.

Kunne du godt lide denne video med Farmor, som giver tips til bilferien i Europa? Så vil du også elske denne video, hvor Farmor fortæller hvordan man bruger sin mobil i udlandet:

BILFERIE I EUROPA
Drømmer du om en bilferie i Europa? Så tag chancen og book en bilferie rundt i Europa. Ved at tage på bilferie i Europa kan du nemt have børnene med, og ved at tage på bilferie i Europa kan du nemt styre og tilrettelægge din ferie uden at være afhængig af fly og flyets afgange.
Gennem tiderne er bilferie i Europa blevet meget populært for familier, og særligt er landene Tyskland, Italien og Frankrig et typisk feriemål, når man snakker om bilferie i Europa. Når man skal på bilferie i Europa er det vigtigt, at man mentalt forbereder sig på at sidde mange timer i en bil. Og det er derfor også vigtigt at sørge for at have masser af underholdning med i bilen ? både til dig selv, men også til børnene. Her kan vi særligt anbefale, at tage iPads med på bilferien i Europa, da man på iPads både kan spille spil, se film, høre musik og meget mere.

PÅ BILFERIE I EUROPA? FÅ ROAM LIKE HOME EUROPA I DIT TELIA ABONNEMENT
Et andet godt tip til bilferien i Europa er at få Roam Like Home Europa. Med Roam Like Home Europa i dit Telia abonnement kan du tale, bruge sms/mms og surfe på internettet helt uden ekstra regninger. Så snart du har oprettet Roam Like Home Europa kan du bruge din mobiltelefon uden ekstra omkostninger i hele 25 lande i Europa.
Lyder Roam Like Home som noget du godt kunne tænke dig på din bilferie i Europa? Læs mere om tjenesten her:

FØLG TELIA PÅ DE SOCIALE MEDIER
————————————————-
Elsker du Instagram, så følg Telia på Instagram:

Hvis du er til inspiration, kundeservice og debat, så ?like? os på Facebook:

For videoguides, film og TV-spots, så find os på YouTube:

For presse, kundeservice og nyheder, så følg os på Twitter:

————————————————-

En iPad er en tablet, men hvad kan en tablet helt præcis og hvordan bruger man en tablet? Få svar på alle dine spørgsmål om tablets i denne playliste på vores YouTube-kanal: